GRAND FESTIVAL SMÍCHU se ruší 25. 1. 2022

GRAND FESTIVAL SMÍCHU se ruší

Milí diváci,  

vlivem nepříznivého vývoje epidemické situace se organizátoři bohužel rozhodli pro zrušení GRAND FESTIVALU SMÍCHU 2022. 

Vstupenky prozatím zůstávají v platnosti a hledají se náhradní termíny.

 

Více podrobností se dozvíte z tiskové zprávy Východočeského divadla Pardubice:

Východočeské divadlo mělo ode dneška, tj. od pondělí 24. ledna, hostit 22. ročník GRAND Festivalu smíchu, který měl být realizován po dvouleté covidové přestávce. Bohužel však kvůli současnému nárůstu nákaz omikronem, který začal zásadně narušovat naplánovaný program, se ani letošní ročník neuskuteční v původním termínu a přesouvá se.

„Bohužel jsem se musel rozhodnout přeložit letošní ročník GRAND Festivalu smíchu na příznivější období. Epidemiologická situace je natolik omezující, že bychom nemohli poskytnout všem souborům srovnatelné podmínky soutěže a zároveň bychom je i sebe vystavovali zvýšenému riziku onemocnění. Nechceme také přispívat k pandemické incidenci ve městě, které je v období festivalu zatížené zvýšenou návštěvností účastníků festivalu z jiných měst. Velmi nás mrzí, že zklameme spoustu diváků, kteří se stejně jako my těšili, že si toto chmurné období zlepší nejlepšími komediemi, jež jsme z celé republiky vybrali. Uděláme však vše pro to, abychom ještě v letošní sezóně festival uspořádali a užili si jej v neomezené míře, kterou si zaslouží, “ říká ředitel Východočeského divadla Petr Dohnal.

Zakoupené vstupenky na soutěžní komedie i veseloherní tituly doprovodného programu zůstávají v platnosti, nyní se hledá náhradní termín festivalu, který bude s předstihem uveřejněn.

Radek Smetana